Beste koffie van Hoeksche Branders

Ben jij opzoek naar de beste koffies voor een heerlijke stevige espresso, een cappuccino of een frisse filterkoffie? Dan heeft Hoeksche Branders de beste vers gebrande koffiebonen voor jou. Bekijk onze specialty koffie en kies een single origin voor unieke smaken of kies voor een uitgebalanceerde blend. Of je nu opzoek bent naar heerlijke Braziliaanse koffiebonen zoals de brazil yellow bourbon of een karakteristieke specialty koffie uit Ethiopië bestel je snel en makkelijk online bij Hoeksche Branders. Ook voor een stevige decaf koffie ben je bij Hoeksche Branders specialty coffee op het juiste adres.

Single origins​
De Blends van Hoeksche Branders​

In de blends van Hoeksche Branders heb je het beste van over de wereld in 1 koffiezak.  Wij hebben de koffiebonen geselecteerd die het beste bij elkaar passen waardoor jij een unieke smaak beleving hebt. Kies voor 

Proefpakket koffiebonen

Ben jij nieuw in de specialty coffee wereld of hou je gewoon van te varieren in jouw koffie. kies dan een proefpakket koffiebonen van Hoeksche Branders en ontdek de ultieme smaken van specialty coffee.

Koffie cadeaupakket

Wil jij eens een echt uniek cadeau geven aan een echte koffie liefhebber of wil je iemand een koffie liefhebber maken? Geef dan 1 van de luxe koffie cadeaupakketten van Hoeksche Branders cadeau. Deze selectie is gemaakt door de brandmeester om de brede smaak variantie in deze koffies. 

Cafeïne vrije koffie​

Ben jij opzoek naar cafeine vrije koffiebonen dan heeft Hoeksche Branders de perfecte koffie

Koffie kopen

Wil jij online koffie kopen en deze gemakkelijk thuisbezorgd krijgen? Dan bestel je de beste kwaliteit koffiebonen bij Hoeksche Branders. Een zacht en zoete espresso koffieboon uit Brazilië met noottonen of een heerlijke fruitige filterkoffie uit Ethiopië. Bestel je online bij Hoeksche Branders. Heb jij liever een decaf? Dan bestel je de cafeïnevrije Guatemala Primavera. Deze op natuurlijke wijze gedecafeïneerde koffieboon heeft zijn unieke smaken behouden.