Waarom de koffie van Hoeksche Branders

Lees hier waarom jij de koffie van Hoeksche Branders zou moeten proeven. Maak en proef het verschil met onze koffiebonen. 

koffieplantage

We beginnen bij het begin

Wij selecteren koffiebonen op kwaliteit en eerlijkheid. Zo zorgen wij dat boeren een eerlijke prijs krijgen en jij uiteindelijk de beste kwaliteit koffie in jouw kopje krijgt. Wij kiezen samen met onze importeurs voor direct trade zo zijn de lijnen kort naar de koffieboeren en kunnen we goede afspraken maken over een eerlijke prijs voor de koffieboer. Daarmee zorgen we er ook voor dat in de toekomst de koffieboer kan blijven bestaan en wij dus nog van (h)eerlijke koffie kunnen genieten.

Koffiebes

Waarom is de koffie van Hoeksche Branders beter

Hoeksche branders verkoopt alleen Specialty coffee. Doordat wij een eerlijke prijs aan de koffieboer betalen heeft deze koffieboer ook de mogelijkheid om een beter kwalitatief product te leveren. Zo worden de koffiebessen met de hand geplukt zodat alleen de juiste rijpe koffiebessen geplukt worden en de onrijpe of beschimmelde koffiebessen achterblijven. Daardoor voldoen al onze koffies aan de norm specialty coffee.

Beste koffie roast

De juiste roast

Omdat de koffiebonen van hoge kwaliteit zijn en er geen beschimmelde koffiebonen zijn kunnen wij de koffie lichter branden waardoor er meer smaken in de koffiebonen overblijven. Daarnaast doen wij de koffie langzaam branden zodat de juiste smaken ontwikkeld worden.

Verse koffiebonen

Verse koffiebonen

Koffiebonen hebben de beste smaak tot 8 weken na het branden van de koffiebonen. Daarom roast Hoeksche Branders de koffiebonen alleen op bestelling en krijg jij dus altijd verse koffiebonen thuisbezorgd.

De beste koffie zetten

Samen voor een eerlijke keten met kwalitatief hoog product

Gebruik jij de koffiebonen van Hoeksche Branders dan draag jij dus bij aan het voortbestaan van koffie en de koffieboer en daarvoor krijg jij een kwalitatief hoog product in jouw kopje. Samen maken wij de wereld een stukje leuker met koffie!