Theedispenser 3x aan de muur 1,5L

THEE OP HET WERK

Proef het verschil van losse kwaliteit thee op het werk

Wist je dat losse thee niet alleen kalmeert en ontspant, maar ook de stemming bevordert en alertheid verhoogt? ​

Theedispenser voet 3x 1,5L-01

LOSSE THEE OP HET WERK - Eenvoudig en Inspirerend

Wist je dat thee, naast hoogwaardige koffie, ook van onschatbare waarde is voor jouw werknemers? Thee biedt inspiratie, kalmeert de geest, geeft een verkwikkende boost en heeft diverse gezondheidsvoordelen. Ontdek hoe eenvoudig het is om verse losse thee aan te bieden aan jouw team via de speciale thee dispensers van Hoeksche Branders. Transformeer de koffiecorner, pantry of kantine met de beste theedispensers voor losse thee.

ONTDEK DE WERKING VAN LOSSE THEE OP HET WERK

Bij Hoeksche Branders hebben we een scala aan mogelijkheden om losse thee aan jouw medewerkers te presenteren. Samen kiezen we de theevarianten die naadloos aansluiten bij jouw kantooromgeving. Ook kun je gedurende het jaar variëren met verschillende smaken losse thee.

De thee dispensers bieden twee opties. Is er beschikbare wandruimte in de koffiecorner? Kies dan voor 1 tot 6 wanddispensers. Geen wandruimte? Dan is een thee dispenser op een vaste voet de ideale oplossing, eveneens met keuze uit 1 tot 6 dispensers.

PRECIES DE JUISTE HOEVEELHEID MET DE THEE DISPENSER

Elke thee dispenser geeft exact de juiste hoeveelheid voor één kopje heerlijke thee.

DUURZAAM GENIETEN MET RVS THEEFILTERS OF PAPIEREN THEEFILTERS

De losse thee uit de dispensers plaats je in een herbruikbare RVS theefilter of een natuurlijk gebleekt papieren theefilter. Kies voor duurzaamheid met onze RVS theefilters – gemakkelijk afspoelen en hergebruiken. Toch liever papieren theefilters? Onze chloorvrije, natuurlijk gebleekte filters zijn een groen alternatief. Na gebruik kunnen ze bij het groen afval.

LOSSE THEE IN VERGADERRUIMTES - Stijlvol en Praktisch

Breng de veelzijdigheid van losse thee zelfs naar de vergaderruimte. Vervang traditionele zakjes met verpakte thee door een stijlvolle theedoos met losse thee in blikken. Inclusief een handige maatlepel voor precieze dosering. Ook hier bieden we de keuze tussen duurzame RVS theefilters en papieren theefilters.

Thee op het werk offerte aanvragen

Wil je echt lekkere thee op het werk? Neem dan contact met ons op via telefoon, email of via de contactpagina. 

Wij bespreken dan graag eens wat jouw wensen zijn en zoeken wij samen naar de best passende oplossing voor losse thee bij jou op het werk.

Thee bestellen doe je heel handig en snel via ons webportal voor bedrijven. Zodra jij klant wordt bij Hoeksche Branders ontvang jij een e-mail met jouw gebruiksnaam en wachtwoord.