Hoeksche Branders – On The Road

Onze koffiewagen / barista wagen genaamd “Hoeksche Branders – On The Road” is te huur. Deze omgebouwde oude Duitse brandweer aanhanger kon Dé Brandmeester niet weerstaan. Daarom hebben wij hard gewerkt om deze wagen om te bouwen naar een ware barista wagen zodat jij ook evenementen de (h)eerlijke koffiebonen van Hoeksche Branders kan proeven. Niet alleen de koffie, maar ook de uitstraling van onze koffiekar voegt een uniek element toe aan jouw evenement. Onze barista wagen is ontworpen om zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk te zijn, perfect passend bij de sfeer van jouw bijeenkomst.

Koffie op locatie

Ben jij op zoek naar een koffie oplossing voor een evenement, netwerkborrel, feest of festival dan is de koffiewagen van Hoeksche Branders de perfecte oplossing voor lekkere koffie op locatie.  Wanneer je kiest voor onze barista wagen, huur je niet alleen een koffiekar, maar ook de expertise en enthousiasme van onze barista’s. Zij zorgen ervoor dat elke kop koffie met zorg en aandacht wordt bereid, wat bijdraagt aan een onvergetelijke ervaring voor jou en je gasten.

Barista Wagen Huren? Neem Vandaag Nog Contact Op!

Ben je geïnteresseerd in het huren van onze mobiele koffiekar of wil je meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden en hoe we jouw evenement kunnen verrijken met onze barista wagen. Beleef de magie van uitstekende specialty koffie, verzorgd door echte professionals, en maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring!

Wat krijg je bij de koffie baristawagen van Hoeksche Branders.

Wat is er nodig voor de baristawagen van Hoeksche Branders

Baristawagen Hoeksche Branders
Koffiekar Hoeksche Branders

Offerte aanvragen voor het huren van de mobiele barista wagen Hoeksche Branders - On The Road.

Vraag nu direct een offerte aan voor het huren van de koffiewagen van Hoeksche Branders en wij reageren zo spoedig mogelijk met een gespecificeerde offerte.

Op welk adres moet de koffiewagen geleverd worden?

Nieuwsgierig naar de koffiebonen van Hoeksche Branders?

Wil je de koffiebonen van Hoeksche Branders thuis proeven? Bestel dan onze vers gebrande koffiebonen, laat deze thuis bezorgen en geniet van een heerlijke kop koffie! Bekijk ons volledige assortiment;

Ben je op zoek naar een nieuwe koffiemachine?

Bij Hoeksche Branders hebben we ook een compleet assortiment aan koffiemachines voor thuis

Maar ook voor op kantoor of in de horeca kun je gebruik maken van de service van Hoeksche Branders. Bekijk ook eens

Hoeksche Branders voor thuis, op kantoor en in de horeca