Hoeksche Branders – On The Road

Onze koffiewagen genaamd “Hoeksche Branders – On The Road” is te huur. Deze omgebouwde oude Duitse brandweer aanhanger kon Dé Brandmeester niet weerstaan. Daarom hebben wij hard gewerkt om deze wagen om te bouwen naar een ware baristawagen zodat jij ook evenementen de (h)eerlijke koffiebonen van Hoeksche Branders kan proeven.

Koffiewagen op locatie

Ben jij op zoek naar een tijdelijke koffie oplossing voor een evenement, netwerkborrel, feest of festival dan is de koffiewagen van Hoeksche Branders de perfecte oplossing voor lekkere koffie op locatie. De omgebouwde oude brandweer aanhanger is ingericht met de beste apparatuur om de beste kop koffie te zetten. Daarnaast hoort bij de koffiewagen van Hoeksche Branders ook de vers gebrande specialty koffie, die direct uit eigen branderij komen. Wil jij dus een echte baristawagen huren in de Hoeksche Waard of omgeving Hoeksche Waard? Vraag dan nu een offerte aan voor de Baristawagen in de Hoeksche Waard.

Wat krijg je bij de koffie baristawagen van Hoeksche Branders.

Wat is er nodig voor de baristawagen van Hoeksche Branders

Baristawagen Hoeksche Branders
Koffiekar Hoeksche Branders

Offerte aanvragen voor het huren van de mobiele barista wagen Hoeksche Branders - On The Road.

Vraag nu direct een offerte aan voor het huren van de koffiewagen van Hoeksche Branders en wij reageren zo spoedig mogelijk met een gespecificeerde offerte.

Op welk adres moet de koffiewagen geleverd worden?

Nieuwsgierig naar de koffiebonen van Hoeksche Branders?

Wil je de koffiebonen van Hoeksche Branders thuis proeven? Bestel dan onze vers gebrande koffiebonen, laat deze thuis bezorgen en geniet van een heerlijke kop koffie! Bekijk ons volledige assortiment;

Ben je op zoek naar een nieuwe koffiemachine?

Bij Hoeksche Branders hebben we ook een compleet assortiment aan koffiemachines voor thuis

Maar ook voor op kantoor of in de horeca kun je gebruik maken van de service van Hoeksche Branders. Bekijk ook eens

Hoeksche Branders voor thuis, op kantoor en in de horeca