Dé Koffiejuf - Demi Bakhuizen

Dé Koffiejuf Demi

Hoi ik ben dé koffiejuf bij Hoeksche Branders. Geboren en getogen in het mooie Hoeksche Waard. In voor een uitdaging en partner van de leukste brandmeester Stefan. Beiden wonen we ons gehele leven al in de Hoeksche klei en zijn niet van plan hier vandaan te gaan. Ik houd van lekker eten, gezelligheid met vrienden en familie, creatief bezig zijn en de natuur. In ons bedrijf houd ik mij vooral bezig met de (creatieve) vormgeving van onze producten, verpakkingen en de socials. Ik vind het leuk om lokale samenwerkingen aan te gaan en samen te brainstormen over nieuwe ideeën. Ik word blij van onze winkelwerkzaamheden en het gesprek met de klant. Leergierig ben ik als het gaat om nieuwe informatie vergaren over koffie. De vakbladen lees ik graag, volg een barista training of luister podcasts over alles wat met koffie te maken heeft. Hoogwaardige kwaliteit koffie kopen is één belangrijke factor, maar koffie zetten is net zo belangrijk voor het lekkerste resultaat. We helpen je graag bij tips en trics wat betreft het afstellen van je koffiemachine. Brand los met vragen! Groetjes dé koffiejuf!

Dé Brandmeester Stefan Hanszen

Dé Brandmeester Stefan

Hoi, ik ben dé brandmeester bij Hoeksche Branders. Eveneens geboren op het mooie eiland, de Hoeksche Waard. In ons bedrijf houd ik mij bezig met het branden van onze kwaliteitskoffie’s, het finetunen van de brandprofielen per koffieboon, de contacten met onze vaste koffieimporteurs en met name de zakelijke klanten. Koffie branden hangt samen met vele elementen; temparatuur, de luchtvochtigheid en grootte van de groene koffieboon, draaisnelheden van de koffiebrander en de tijdspanne van een brandprofiel. Op zoek naar de ‘sweet spot’ in koffie volg ik geregeld met veel plezier een specialty koffie brandcursus. Koffie proeven, brandprofielen bijstellen en op zoek naar echt lekkere koffie is wat mij drijft. Ik vind het leuk om de klant, zowel zakelijk als particulier, te adviseren in ons aanbod koffiezetapparaten en geef graag dé tip qua match in de beste koffieboon. Klanten die zoekende zijn in het grootse aanbod in koffiemachines of de meest geschikte koffieboon, zoek niet verder en plan rechtstreeks bij dé brandmeester een proefsessie op eigen locatie of in onze branderij. Privé ben ik graag in de natuur, onder vrienden en familie en houd ik van een hapje en drankje.

Dé Koffiejuf & Dé Brandmeester

Dé Hoeksche Branders

Samen vormen wij onlosmakelijk ‘Dé Hoeksche Branders’. Inmiddels 3 jaar een relatie, waarvan sinds februari 2021 ook als zakenpartners.

Van samen tot een idee komen om een product met een goed en eerlijk verhaal op de markt te brengen tot direct de energie niet meer te stuiten!

Van samen als groentjes de eerste gesprekken voeren, visie bepalen, tot de eerste inkopen! Van ondernemen vanuit huis opstarten (en uit de ruimte groeien) tot inmiddels een fijne locatie, sinds januari 2022, aan de Emmastraat 2C in Heinenoord – Onze winkel, koffiebranderij en showroom! De koffiegeur komt je tegemoet, zodra je de drempel over stapt.

Eerst vanuit gevoel en inmiddels echt met visie en een plan! Er ontstaan handige structuren en we hebben elke dag veel plezier in nieuwe ideeën uitdenken!

Een eigen bedrijf is een hoofd dat nooit meer stil staat, altijd wat te doen en een drukke agenda! Klinkt heftig, maar weetje; alle energie die wij er in steken, komt er 10x zichtbaarder uit! Buiten de kaders kunnen en mogen denken en zelf een pad slaan in de ongebaande paden.