Altijd verse koffie in de horeca of op kantoor

Hoeksche Branders biedt ook koffiebonen aan voor zakelijke klanten. In de horeca wil je een kwaliteitsproduct serveren aan jouw gasten en op kantoor kan een goede bak koffie niet ontbreken om de dag goed te beginnen. Daarnaast is een goede bak koffie ook je visitekaartje als bedrijf. Daarom zorgt Hoeksche Branders altijd voor verse koffiebonen bij jouw op de zaak. Wij ontzorgen door op het juiste moment verse koffiebonen te leveren, want er is niks zo vervelend als misgrijpen in de voorraad. 

Hoeksche Branders streeft ernaar om langdurige en duurzame relaties aan te gaan met al zijn partners. Dit doen wij van koffieboer tot koffiedrinker. Door samen in gesprek te gaan wat jouw koffiebehoefte is kunnen wij de juiste koffieboon en koffieboer matchen zodat de koffieboer verzekerd is van zijn afzet. Hiermee draag jij als koffiedrinker bij aan een goed bestaan van de koffieboer. Hoeksche Branders zorgt dat deze koffiebonen altijd vers gebrand bij jou als klant geleverd worden.

Waarom Hoeksche Branders?

HOEKSCHE BRANDERS

vers gebrande koffiebonen

Hoeksche Branders verkoopt alleen vers gebrande koffiebonen. De beste smaak heb je ongeveer 5 á 6 dagen na het branden. Hoeksche Branders draagt zorg voor een vers bakje koffie aan jouw gasten of personeel.

De juiste koffiemachine

De juiste machine is belangrijk om het beste uit de koffiebonen naar boven te halen. Wij kunnen samen met jou opzoek naar het best passende apparaat die voldoet aan jouw behoefte en voor een eerlijke prijs. Hoeksche Branders biedt verschillende halfautomatische- en/of volautomatische espressomachines aan.

Compleet assortiment

Naast verse koffiebonen kan Hoeksche Branders ook nog andere bijproducten leveren zoals thee, suikerzakjes, melkcupjes, creamerzakjes en chocolade.

Eerlijke producten

Hoeksche Branders selecteert zijn koffiebonen op eerlijkheid. Zo zorgen wij dat in de keten iedereen een waardige prijs betaald krijgt voor zijn product. Daarom werkt Hoeksche Branders alleen met importeurs die in direct contact staan met de koffieboeren.

Halfautomatische espressomachines

Ascaso Hoeksche Branders

Volautomatische koffiemachines

Volautomaten Hoeksche Branders

Wil jij meer weten over zakelijke mogelijkheden? vul dan onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.