Deelnemen samenwerking Compostandig en Hoeksche Branders

Hoeksche Branders en Compostandig starten de week van de circulaire economie met een nieuwtje. Zij gaan samenwerken om koffieresten die vrijkomen bij het zetten van koffie te composteren. De klanten van Hoeksche Branders krijgen de mogelijkheid om te kiezen voor deze dienstverlening die werkt op basis van donatie.

Lees hier ook het persbericht over de samenwerking Compostandig en Hoeksche Branders.

Hoe werkt het?

Compostandig biedt het composteren van organische bedrijfsafval aan de klanten van Hoeksche Branders aan op basis van een vrijwillige donatie. De klant bepaalt hoeveel hij per maand voor de dienst wil betalen. Wij maken inzichtelijk bij welk [donatie] bedrag de dienst voor Compostandig verlieslatend, break-even en winstgevend is. De klant bepaalt op basis daarvan wat hij betaalt. We zetten de donatie voor zes maanden vast en bekijken daarna of een aanpassing in de donatie wenselijk is.

Je ontvangt van Hoeksche Branders een lege emmer met lucht dichte deksel om de koffieresten in op te vangen. Daarna brengt Hoeksche Branders elke 2 weken vers gebrande koffiebonen bij jou op het werk. Op het moment dat wij de vers gebrande koffiebonen komen leveren ruilen wij de emmer met de opgevangen koffieresten om voor een nieuwe lege emmer. Hoeksche Branders registreert hoeveel kilo koffieresten alle deelnemers ingeleverd hebben en maken zo inzichtelijk hoeveel CO2 uitstoot wij met elkaar besparen. 

Wil jij in jouw bedrijf ook bijdragen aan minder CO2 uitstoot doormiddel van minder afval te laten verbranden? En daarbij ook nog eens elke 2 weken vers gebrande koffiebonen ontvangen? Of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier of neem contact op met Brandmeester Stefan Hanszen +31(0)623919129 of Met Siemen Cox van Compostandig  +31(0)616778416

Deelnemen Composteren koffieresten