Onze koffie importeurs

Koffie importeren

Hoeksche Branders koopt zijn koffie in bij koffie importeurs die duurzame relaties met zijn ketenpartners belangrijk vindt. Zo dragen wij bij aan het behoud van onze aarde en zorgen wij dat iedereen in de keten een eerlijke prijs betaald krijgt voor zijn koffie. 

Hoeksche Branders werkt samen met onderstaande importeurs.

Onze koffie importeurs

Koffie importeur This Side Up

ThisSideUp en Hoeksche Branders

This Side Up noemt zichzelf The good middleman. Zij zijn een tussenpersoon en in veel gevallen is juist de tussenpersoon de verantwoordelijke voor ongelijkheid in de koffieketen. Maar een tussenpersoon is ook vaak essentieel om regie te houden in de keten en de relaties te laten ontstaan tussen de koffieboeren en de koffiebranders. This Side Up maakt het verschil door volledig transparant te zijn in hun handelswijze, prijzen en relaties. Door deze transparantie creëren zij bij iedereen in de keten zijn eigen verantwoordelijkheid en ontstaan er duurzame relaties in de keten van koffiebes tot aan het zwarte goud in jouw koffiekopje.

Koffie importeur Sucafina Specialty koffie

Sucafina Specialty coffee

Sucafina Specialty heeft een wereldwijd netwerk met lokale teams. Zo bouwen zij een duurzame keten op van toeleveranciers die voldoen aan de behoefte van koffiebranders. Zij stimuleren efficiëntie en rechtvaardigheid in de keten en zij staan ervoor dat de groene koffiebonen die zij inkopen bijdragen aan het verduurzamen van de industrie.

Heb jij nog meer vragen over hoe wij onze koffie inkopen of waar wij voor staan. Neem dan gerust contact op via onderstaand contact formulier.
Gastroback-waterkoker-sfeerfoto
Koffiekrant

// Thee assortiment

Naast onze koffiebranderij, hebben we inmiddels ook een breed assortiment thee en thee accessoires. Losse thee is van oudsher dé manier om thee te zetten.

Lees verder »