Beste koffie van Hoeksche Branders

Ben jij opzoek naar de beste koffies voor een heerlijke stevige espresso, een cappuccino of een frisse filterkoffie? Dan heeft Hoeksche Branders de beste vers gebrande koffiebonen voor jou. Bekijk onze specialty koffie en kies een single origin voor unieke smaken of kies voor een uitgebalanceerde blend. Of je nu opzoek bent naar heerlijke Braziliaanse koffiebonen zoals de brazil yellow bourbon of een karakteristieke specialty koffie uit Ethiopië bestel je snel en makkelijk online bij Hoeksche Branders. Ook voor een stevige decaf koffie ben je bij Hoeksche Branders specialty coffee op het juiste adres.

Single origins​
De Blends van Hoeksche Branders​

In de blends van Hoeksche Branders heb je het beste van over de wereld in 1 koffiezak.  Wij hebben de koffiebonen geselecteerd die het beste bij elkaar passen waardoor jij een unieke smaak beleving hebt. Kies voor 

Proefpakket koffiebonen

Ben jij nieuw in de specialty coffee wereld of hou je gewoon van te varieren in jouw koffie. kies dan een proefpakket koffiebonen van Hoeksche Branders en ontdek de ultieme smaken van specialty coffee.

Cafeïne vrije koffie​

Ben jij opzoek naar cafeine vrije koffiebonen dan heeft Hoeksche Branders de perfecte koffie

Abonnementen

Wil jij je nooit meer zorgen maken om jouw koffie voorraad? Met een abonnement van Hoeksche Branders heb je altijd voldoende vers gebrande koffiebonen op voorraad. Het abonnement is geheel vrijblijvend en op ieder moment aanpasbaar. Bij een abonnement heb je altijd gratis bezorging. 

Laat jij je liever elke week, 2 weken, 3 weken of 4 weken verrassen? Neem dan het verrassing abonnement en ontvangen elke periode een andere koffie smaak. Ook leuk om cadeau te doen.