De feestdagen staan voor de deur en het einde van een bewogen jaar is inzicht. Een jaar waar er wereldwijd veel gebeurd en waar veel mensen nog in onzekerheid leven hoe het nieuwe jaar zal gaan beginnen.

Vanuit Hoeksche Branders kijken wij terug op een mooi jaar waar wij als koffiebranderij een mooie groei hebben kunnen realiseren en ons vaste klanten bestand hebben mogen uitbreiden, zowel particulier als zakelijk. En ook prive is er voor ons veel veranderd door de geboorte van onze dochter Evie. Een “mini koffieboon”! Ook zijn er mooie ontwikkelingen in onze winkel. Waar onze winkel eerst ook de productie ruimte was, hebben wij nu de productieruimte en winkel kunnen scheiden om verder te kunnen groeien en onze klanten in de winkel een breder assortiment te kunnen aanbieden samen met Hoeksch Lekkers, Emmastraat 2C in Heinenoord.

De koffiejuf, brandmeester en onze kersverse mini koffieboon willen je bedanken en wensen iedereen fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2023 met alleen maar lekkere verse gebrande koffie ;). 

Groetjes,
Brandmeester Stefan, Koffiejuf Demi en mini koffieboon Evie.

Filterkoffie Hoeksche Branders

‘Filterkoffie’

Will jij jouw ideale filterkoffie zetten dan is ook hier het beste om de koffiebonen net voor het zetten te malen. Filterkoffie is grover gemalen

Lees verder »
Koffiebonen

MIJN KOFFIEBOON EN IK!

Welke koffieboon past bij mij? Welke smaak spreekt mij aan? Hoe kies je een koffieboon die bij jouw smaakprofiel past? Wij van Hoeksche Branders merken

Lees verder »