Fijne Feestdagen

Fijne Feestdagen

De feestdagen staan voor de deur en het einde van een bewogen jaar is inzicht. Een jaar waar er wereldwijd veel gebeurd en waar veel mensen nog in onzekerheid leven hoe het nieuwe jaar zal gaan beginnen.

Vanuit Hoeksche Branders kijken wij terug op een mooi jaar waar wij als koffiebranderij een mooie groei hebben kunnen realiseren en ons vaste klanten bestand hebben mogen uitbreiden, zowel particulier als zakelijk. En ook prive is er voor ons veel veranderd door de geboorte van onze dochter Evie. Een “mini koffieboon”! Ook zijn er mooie ontwikkelingen in onze winkel. Waar onze winkel eerst ook de productie ruimte was, hebben wij nu de productieruimte en winkel kunnen scheiden om verder te kunnen groeien en onze klanten in de winkel een breder assortiment te kunnen aanbieden samen met Hoeksch Lekkers, Emmastraat 2C in Heinenoord.

De koffiejuf, brandmeester en onze kersverse mini koffieboon willen je bedanken en wensen iedereen fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2023 met alleen maar lekkere verse gebrande koffie ;). 

Groetjes,
Brandmeester Stefan, Koffiejuf Demi en mini koffieboon Evie.

Hoeksche Branders koffie
Koffiekrant

Hoeksche Branders Exclusief

Vanaf 2024 introduceert Hoeksche Branders elk kwartaal een unieke exclusieve koffie. Deze unieke koffiesoorten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en hebben een uniek karakter. Deze koffies kun je vinden onder de naam Hoeksche Branders Exclusief.

Lees verder »
December shopping
Koffiekrant

// December Shopping🎇🎄

De maand december staat in het teken van Sinterklaas, kerst🎄 en oud en nieuw!🎇 Cadeautjes, gezelligheid, lampjes en feestdagen!🎅🏼 Bij Hoeksch Lekkers en Hoeksche Branders

Lees verder »