Hoe we zijn begonnen..!

Hoe we zijn begonnen..!

Wie (her)kent het niet? De geur van vers gezette koffie. Sinds de tiende of elfde eeuw is het zwarte goud in Ethiopië ontdekt. Inmiddels een product dat zijn intrede over de hele wereld heeft gedaan. Koffie verbindt!

Ook wij komen beiden uit een echte koffie liefhebbende familie.
Samen zijn we begin 2021 ons gaan verdiepen in koffie en de weg van de koffieboer tot vers gebrande koffieboon.

Koffiebranderij

Een eerste partij hebben we toentertijd laten branden in een koffiebranderij, maar vrijwel direct erna hebben we besloten dat we zelf wilde gaan branden, een mooi koffie assortiment wilde samenstellen en contacten wilde aangaan met koffie importeurs.

We zijn toen vanuit huis gestart met een één kilo koffiebrander. Inmiddels zijn we doorgegroeid in koffiebrander en hebben we een eigen winkel.

Op zoek naar vers gebrande kwaliteit koffie? We helpen je graag.

Hoeksche Branders koffie
Koffiekrant

Hoeksche Branders Exclusief

Vanaf 2024 introduceert Hoeksche Branders elk kwartaal een unieke exclusieve koffie. Deze unieke koffiesoorten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en hebben een uniek karakter. Deze koffies kun je vinden onder de naam Hoeksche Branders Exclusief.

Lees verder »
December shopping
Koffiekrant

// December Shopping🎇🎄

De maand december staat in het teken van Sinterklaas, kerst🎄 en oud en nieuw!🎇 Cadeautjes, gezelligheid, lampjes en feestdagen!🎅🏼 Bij Hoeksch Lekkers en Hoeksche Branders

Lees verder »