>> Wij gaan voor een goede bak koffie!

Ben jij die standaard koffie ook zo zat? Of ben je gewoon toe aan variatie? Aan een diversiteit van koffie die elke medewerker op de vloer doet stralen?

Dan nodig je dé Brandmeester van de Hoeksche Branders uit. Stefan, de enige echte brandmeester van de Specialty Coffees, ook wel kwaliteitskoffie, van Hoeksche Branders komt graag langs om je echte koffie te laten proeven.

Want dat is waar het in de proefsessies om draait. Het proeven van de diverse smaken koffie van de Hoeksche Branders. Wij weten zeker dat er één of meerdere smaken tussen zitten die precies bij jouw kantoor passen.

Eenmaal jouw favoriet gevonden?

– We branden de koffie vers en brengen het op afgesproken frequentie bij je langs op kantoor.

– Vragen over koffie apparatuur – ook daarin denken de Hoeksche Branders mee. Een groot aanbod koffie apparaten beschikbaar.

– Wij ontzorgen daarnaast graag in thee, cacaopoeder, melkcupjes, etc.

– Hulp bij storing en vragen rondom het afstellen van de koffiemachine.

Boek jouw proefsessie via de website en duik in de wereld van de koffie.

Wie kan er wel een goede kop koffie gebruiken? Of laat ons weten waar de koffie beter kan. We komen graag langs.

#hoekschewaard #hoekschebranders #smaak #koffieboon #koffiebonen #specialtycoffees #coffee #koffiemachine #barista #koffiebranden #espresso #koffietijd #cappucino #koffiebranderij #koffiezetten

Gastroback-waterkoker-sfeerfoto
Koffiekrant

// Thee assortiment

Naast onze koffiebranderij, hebben we inmiddels ook een breed assortiment thee en thee accessoires. Losse thee is van oudsher dé manier om thee te zetten.

Lees verder »
Koffiebes
Koffiekrant

Wat is Specialty coffee

We komen het steeds vaker tegen de term “specialty coffee” maar wat is nu eigenlijk deze term? Specialty coffee staat voor koffiebonen van de hoogste

Lees verder »