>> Wij gaan voor een goede bak koffie!

>> Wij gaan voor een goede bak koffie!

Ben jij die standaard koffie ook zo zat? Of ben je gewoon toe aan variatie? Aan een diversiteit van koffie die elke medewerker op de vloer doet stralen?

Dan nodig je dé Brandmeester van de Hoeksche Branders uit. Stefan, de enige echte brandmeester van de Specialty Coffees, ook wel kwaliteitskoffie, van Hoeksche Branders komt graag langs om je echte koffie te laten proeven.

Want dat is waar het in de proefsessies om draait. Het proeven van de diverse smaken koffie van de Hoeksche Branders. Wij weten zeker dat er één of meerdere smaken tussen zitten die precies bij jouw kantoor passen.

Eenmaal jouw favoriet gevonden?

– We branden de koffie vers en brengen het op afgesproken frequentie bij je langs op kantoor.

– Vragen over koffie apparatuur – ook daarin denken de Hoeksche Branders mee. Een groot aanbod koffie apparaten beschikbaar.

– Wij ontzorgen daarnaast graag in thee, cacaopoeder, melkcupjes, etc.

– Hulp bij storing en vragen rondom het afstellen van de koffiemachine.

Boek jouw proefsessie via de website en duik in de wereld van de koffie.

Wie kan er wel een goede kop koffie gebruiken? Of laat ons weten waar de koffie beter kan. We komen graag langs.

#hoekschewaard #hoekschebranders #smaak #koffieboon #koffiebonen #specialtycoffees #coffee #koffiemachine #barista #koffiebranden #espresso #koffietijd #cappucino #koffiebranderij #koffiezetten

Hoeksche Branders koffie
Koffiekrant

Hoeksche Branders Exclusief

Vanaf 2024 introduceert Hoeksche Branders elk kwartaal een unieke exclusieve koffie. Deze unieke koffiesoorten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en hebben een uniek karakter. Deze koffies kun je vinden onder de naam Hoeksche Branders Exclusief.

Lees verder »
December shopping
Koffiekrant

// December Shopping🎇🎄

De maand december staat in het teken van Sinterklaas, kerst🎄 en oud en nieuw!🎇 Cadeautjes, gezelligheid, lampjes en feestdagen!🎅🏼 Bij Hoeksch Lekkers en Hoeksche Branders

Lees verder »